Despre Noi

Formatie muzica nunta Iasi - TrisonBand Formatie muzica nunta Iasi - TrisonBand Formatie muzica nunta Iasi - TrisonBand Formatie muzica nunta Iasi - TrisonBand

Trison Band – Formatie Muzica Nunta Iasi Un concept ce definește bunul gust și rafinamentul în domeniul muzical-artistic, reunește un grup de 4 tineri profesioniști din Iași, ce asigură reușita oricărui tip de eveniment festiv: nunți, botezuri și aniversări, recepții și spectacole, festivități, concerte și alte tipuri de evenimente mondene.
Avem un repertoriu ce cuprinde toate genurile muzicale: cover music, ever green, dance, disco, vals, tango, muzica ușoară românească și internațională, muzică populară autentică și de petrecere, muzică rusească, grecescă și arabescă, latino, swing.
Principalul scop al band-ului,este ca la orice eveniment să se creeze acea atmosfera magică și să aduca acel liant emotional care leagă și interconecteaza invitatii între ei.
Fiecare prestație oferă un plus de valoare și recunoaștere a brandului, iar reușita evenimentului dumneavoastră vine tocmai din preocuparea permanentă pentru antrenarea publicului în iureșul veseliei și al distracției.
Trison Band – probabil una din cele mai bune formatii de muzica din Iasi – reprezintă GARANȚIA reușitei evenimentului dumneavoastră !
Asigurăm la cele mai înalte standarde artistice un spectacol muzical desăvâșit pus in valoare de echipamente de sunet și efecte luminoase profesionale, schelă de lumini, mașină de fum și baloane.

Noutati

  • TrisonBand Live

    Ne puteți asculta LIVE într-un cadru intim și elegant, unde muzica se îmbină cu rafinamentul.

    Restaurant - RISTRETTO

    Adresa: Bulevardul Carol I Nr. 48, Iași, Copou.

Despre Noi

Avem un repertoriu ce include toate genurile muzicale, iar pentru reușita evenimentului dumneavoastră vă stăm la dispoziție cu un exceptional spectacol muzical, însoțit de echipamente de sunet și lumini profesionale de maximă calitate.

Telefon: 0743.255.867